Hai semua! I’m TL  Tcer Keen. Saya seorang Cikgu di sebuah sekolah di Kuala Lumpur. Perjalanan saya untuk menguruskan badan boleh dikatakan agak panjang. Macam-macam cara saya gunakan untuk kuruskan badan. Pelbagai product dh makan. Macam-macam diet dah saya cuba tapi namun berat turun naik mcm yoyo. Bila nak ambil gambar, kerap berlindung di belakang kawan. Saiz baju makin bertambah..huwaa..bila kawan tegur, selalu kata makin sihat. Tetapi, sejak saya sertai program jom kurus season 8 dan 9, Abstrax combat, Fitblast 2.0 dan ScoutsX bersama coaches hebat saya seperti coach Tas Zainal, coach Hans, coach Maton, coach Black dan coach Amieriz alhamdulillah, saya berjaya mengurangkan berat saya sebanyak 16kg. Saya juga adalah seorang ‘certified zafina instructor’ kerana saya suka menari tarian tradisional dan zafina memasukkan unsur fitness dalam gerakannya.Saya turut membantu sahabat² saya dalam usaha mereka untuk menguruskan badan dan menjadi lebih sihat. Alhamdulillah, mereka berjaya menurunkan berat badan dengan jayanya yang mana ianya adalah kemenangan kepada mereka. Ianya juga adalah merupakan kepuasan kepada saya kerana saya berjaya membantu mereka untuk lead healhty lifestyle dan itulah impian seorang guru, untuk mendidik dan membentuk anak didik untuk berjaya. Untuk yang sedang berusaha untuk menguruskan badan cara sihat tanpa produk, pemakanan dengan teknik yang betul, jom sertai saya.

Pada yang berada di Sentul dan kawasan sekitarnya, mari sertai saya. Banyak yg saya akan share and guide dengan anda semua. Cara diet dan pemakanan, exercise 2 kali seminggu, they are all in the list?. Aktiviti akan dijalankan setiap hari Jumaat malam dan Ahad pagi di SK Convent 2 Sentul.Cepat² pm saya di 0182887850?.Kita kurus sesama yek!

Q Siapa yang boleh sertai?

Mereka yang berazam untuk jadi lebih sihat dan fit.

Q Boleh ke berat saya turun?

Boleh, tetapi bergantung kepada individu.

Q Macamana tcer pantau peserta?

Saya akan buat WhatsApp group untuk pantau peserta saya, pemakanan mereka San berinhomewrok

18 Reviews for Tcer Keen

norulbahiah50

1 Reviews

Group training

5/ 5

Nak kurus bukan senang ye pada akak especially jika tak dapat guidance yg betul and ‘geng’ yang sama2 satu kepala… Alhamdulillah akak join group Tcer Keen yang sangat best …sangat sporting walaupun tegas dan geng2 dalam group yang sangat supportive….walaupun dah enam bulan berlalu…tapi ukwah masih berkekalan…Dan yang penting jugak kita sendiri kena tanamkan semangat dan sentiasa istiqomah dalam cara hidap sihat dan sentiasa aktif…

Was this review ...?

nadinesalahudin59

1 Reviews

Sakit lutut terus hilang!!!!

5/ 5

Saya menderita sakit lutut yang kronik selepas berat badan saya naik mendadak selepas melahirkan anak ke 2. Atas nasihat doktor yang menggalakkan saya mengurangkan berat badan bagi mengatasi masalah tersebut saya mencuba produk menguruskan badan. Segala jenis produk kuruskan badan saya beli dan telan namun berat badan masih tidak turun malah semakin naik dan lutut saya semakin sakit. Beribu-beribu ringgit saya habiskan untuk membeli produk namun tiada kesan yg kekal. Akhirnya saya membuat keputusan untuk menyertai Tcer Kien dalam JK1M 10. Dengan galakan dan motivasi dari tcer kien saya berjaya mengurangkan berat bdn saya hampir 8 kg dan sakit lutut saya terus hilang. Jom join tcer Kien sekarang. Pasti takkan menyesal.

Was this review ...?

stahir6

1 Reviews

Results to go with a wonderful experience!

5/ 5

I have known Tcer Keen personally for a long time. And when my doctor advised that I shed weight for health reasons, Tcer Keen was the one I turned to. Seeing her own magnificent transformation, I sought her guidance to eating healthier and exercising. What I perceived as a short program soon became a life changing experience! Not only has Tcer Keen helped me shed 17 kilos of dead weight, she has trained me to live the rest of my life as a healthy human being. I now look at my food choices and exercise regime with a critical eye. Signing up for this program with Tcer Keen has been the best decision I’ve made in my life. No regrets and no turning back…!

Was this review ...?

oze_lukman78

1 Reviews

Coach yang Sporting! Sanggup join team Sentul walaupon duduk di Seremban :)

Follow Tcer Keen dari JK1M10. Sampai sekrang dah 6 bulan saya bersam-sama Tcer Keen walaupon JK1M10 dah tamat. Walaupon saya duduk di Seremban, saya sanggup join Team Sentul kerana saya sudah nampak hasilnya. Saya sangat termotivasi dengan semangat Tcer Keen. Saya akan lebih berusaha untuk jadi lebih sihat!! Jom join Tcer Keen! Korang takkan menyesal 😉

Was this review ...?

zarinherbalife84

1 Reviews

Tiada Yang Mustahil Utuk Kurus

Semua manusia impikan kesempurnaan. Begitu juga aku. Dah lama berimpian dapat menyarung semula baju2 lama waktu muda dulu. Sejak melahirkan anak bongsu15 belas tahun lalu berat badan makin bertambah hari ke hari. Impian nak kurus hanya tinggal impian. Terlalu bnyk usaha utk kurus. Pantang dengar produk kurus. Senua aku cuba.Tapi hasilnya tak seberapa.Sehinggalah aku ditemukan dgn program JOMKURUS 10 bersama TL Tcer Keen. Bermulalah perjalanan kurusku. Rupanya nak kurus pun kena ada ilmu.Banyak ilmu yg dikongsi dari soal makan, senaman dan gaya hidup sihat. Tak rugi melabur RM 300 untuk program JK ni. Nilai ilmu yg kita perolehi melebihi dari duit yg kita keluarkan. Sehingga waktu ini aku masih mengikuti Tcer Keen dan masih di landasan gaya hidup sihat. Dahulu berat aku 90 kg. Alhamdulillah berkat usaha yg berterusan kini berat aku mencecah 70kg. Masih dalam usaha utk menurunkan berat lagi. Yang lebih menggembirakan baju2 aku yg lama dah boleh pakai semula. Tiada yg mustahil utk kurus.Terima kasih Tcer Keen atas tujuk ajarmu❤️

Was this review ...?

myssaurah61

1 Reviews

BEST COACH EVER!

5/ 5

Daripada 92.1 saya berjaya turun sehingga 69.6 kg! Smuanya hasil didikan tecer keen yang sangat banyak memberikan semangat bantuan dan tunjuk ajar tetang cara menurunkn berat badan yang btul. Team JK juga sangat memberi galakkan dan akan membantu kita apabila kita memerlukan. Jadinya jangan ragu-ragu mengatakan yang anda tk boleh. join team tecer keen anda pasti tk menyesal tau. kalau saya boleh kenapa tidak anda?

Was this review ...?

mae_misitokurus100

1 Reviews

Akhirnya ketemu juga jalan cepat dan selamat untuk KURUS dengan COACH HEBAT

5/ 5

Ni kisah benar .. tiada yang benar selain benar .. sapa nak buang 5-10kg or (lebih mungkin) jommmm JOIN JK1M11 .. yang pastinya mestilah dengan TCER KEEN .. banyak ilmu kurus TOKGURU akan ajar nanti Ni COACH kita dulu yang super power (register cepat sementara ruang masih ada) .. sekarang dengar cerita COACH kita ni makin menyegat sengat InsyaAllah sapa yang ada rasa nak kecik kan badan TAKRUGI follow TCER KEEN .. Orangnya santai, sporting, semua karekter dia leh masuk .. dia akan pastikan KG kalian turun walau dalam apa cara sekalipun .. seorang yang bersungguh-sungguh bagi tunjuk ajar .. nilai yang dibayar tidak setara dengan apa yang TCER KEEN akan bagi nanti .. Nak kurus macam saya .. jangan fikir banyak sangat .. yakin diri .. PERCAYAlahhhh keajaiban akan berlaku.. hehehe YANG PALING PENTING SEKARANG NO UBAT UBAT KURUS WOKEH .. BAHAYA !!!! PENGALAMAN SENDIRI MASA #JK1M10 dengan berat 70kg (bulan 12’17) sekarang boleh cecah 58kg (07’18) .. yang paling best kita dah leh control diri sendiri dah .. ilmu ni dapat masa join JK1M10 .. MAKAN .. jangan cakap laaaa .. HARI HARI MAKAN SEDAP 🤗 .. yang pasti akan berlaku satu perubahan besar dalam hidup kita nanti NO STRESS STRESS PUNYA 😂😁😍 😘😙😗 .. SO SAPA SAPA NAK RASA APA YANG KITA RASA JOIN LA TEAM SENTUL .. KENANGAN TERINDAH DALAM DIARY KURUSKU .. HAVE FUN !!!

Was this review ...?

amie_tahb73

1 Reviews

MCM TONG DERAM MONTOK² DR ATAS SMP BAWAH

4/ 5

Dulu berat 68kg.. MCM TONG DERAM MONTOK² DR ATAS SMP BAWAH.. Kau ghase??.. Tapi sekarang ni alhamdulillah 55kg… dah berjaya turun 13kg dengan cara kurus yang betul dan sihat. Syukur sangat2. Dengan amal dan ajaran yg betu..(jaga makan..workout)… OHH YEAH.. dah boleh stailo mailo tau.. dah leh pakai baju yg ada shape.. takdelah cam gunung ganang menempel.. 😍😍 **Program kurus yg enjoy dan langsung tak stress… **Hidup saya sekarang lebih sihat dengan pemakanan yang betul. **Senaman kadang2 buat tapi banyaknye tak buat. Hehe.. OKIEHH BAII… #HIDUPTCERKEEN #TCERVOGUE #TCERCOOL #TCERBEST #TCERTINGTONG

Was this review ...?

eijawahab55

1 Reviews

Sgt Bagus dalam memantau pemakanan

Byk ilmu yg kakak saya share dengan saya ttgg cara pemakanan yang betul dan senaman apa yang boleh kita buat. Tips yg diberi sangat mudah dan memang boleh turun berat badan dlm seminggu. Saya sangat berbangga dgn pencapaian kakak saya kerana beliau seorang pesakit asthma tetapi beliau berjaya jugak turunkan berat badan yg byk sepanjang menyertai jk1m.Insyaallah sy akan jadikan beliau sbg sumber inspirasi sy untuk turunkan berat badan dlm tahun 2018.

Was this review ...?

tashazainal

3 Reviews

Great Coach in the Making!

5/ 5

Passion will take you a long way and that’s what she has. Passion to share & assist. Advantage Tcer Keen ada is that she is a Tcer.. so bab nak mengajar tu mmg no worries la. Fun person she is, I am sure she will lead you well. Jangan tunggu esok org2 sentul!!!! Bila nak kurus weiii!!! Join Tcer Keen & Good Luck!

Was this review ...?

m.hafiz705565

1 Reviews

Ikut ikut jadi???

5/ 5

Senang ja nak buang 4kg….follow nasihat teknik dan info sahaja dari coach keen…info yg senang faham…buat santai2 ja relaks….tapi kg still turun???….info dan teknik senaman dan pemakanan memang berkesan…….sapa2 pun boleh kurus kalau follow program coach keen ni……yg penting x berlapar…seronok n enjoy…tq coach….????

Was this review ...?

projekbakarlemak21

1 Reviews

Jom kurus dan sihat bersama coach keen

5/ 5

Seorang coach yang mempunyai semangat waja dan akan cuba membantu anda semua utk kurus dan sihat dengan cara yg betul. So apa lagi, jgn tunggu dan banyak fikir wahai warga sentul dan sekitarnya..belum cuba blum tau ye tak..dia banyak pengalaman uolsss coach ekin adalah salah seorg success stories..byk woo berat dia turun..cer stalk ig beliau ? anyway im sure coach ekin will do great in JK1M10 ???

Was this review ...?

nur.hadzlywani39

1 Reviews

Best Coach Ever

Great and a patience coach in guiding us. Great workout tips and always there when you are down with your surrounding.

Was this review ...?

azieaiman506028

1 Reviews

Santai tp tetap kurus

5/ 5

Tq very much Kak keen.. Program ni mmg best.. Sy dh mcm2 cuba produk kurus.. Tp bile tinggal, mendadak naik… Sy lost 9 kg dlm ms 6 mgu.. Best kn????program ni best sbb bleh mkn mcm2..sy kini masih meneruskan cara yg kak keen ajar.. Tiap2 mgu ada penurunan wpun X byk.. Terima kasih kak keen.. Yg diluar yg masih mencari program utk kurus.. Join lah kak keen…. Mmg best…..

Was this review ...?

nunhajim88

1 Reviews

Best coach ever!!

5/ 5

2 bulan dengan Kak Keen..banyak yang ditunjuk ajar..dari cara makan hinggalah gaya hidup sihat..program dengan Kak Keen memang best..fun and tak stress..tapi berat still turun..haha..tq so much Kak Keen..banyak baju lama dah muat balik..?

Was this review ...?

niksas029

1 Reviews

Jom kurus dengan sihat…

5/ 5

Sy follow kak keen…dlm masa 2bln.Byk yg sy belajar…dr sebelum.ni xtau yang sbnrnya boleh kurus tanpa produk.Alhamdulillah…dgn guide dr kak keen dan konsisten…sy dpt turunkan 13kg dlm masa 2bln. Kak keen sgt2 byl membantu dan byk share…..dr sy xtau..sy jd tau mcm2 perkara ttg cara pemakanan…workout.sgt friendly…..dan seronok&enjoy dgn kak keen.tq so muchh kak.keen….

Was this review ...?

mlis060492

1 Reviews

A turning point!

4/ 5

Dgn bantuan kak keen saya juga telah berjaya buang 6kg dr berat sedia ada. Info dan teknik yg dikongsi sgt bermanfaat dan berguna! Tq kak keen..keep up the good work

Was this review ...?

oze.otoh38

1 Reviews

Santai tapi berhasil!

5/ 5

Memang best join program dengan Kak Keen. Dalam masa 1 bulan setengah saya berjaya turunkan berat 6 kg. Best ke tak best?? of cos la best uols. Instruction yang mudah kita faham, tak rasa terbeban & yang penting tak lapar walaupon kita dalam regim diet. Jom join team Kak Keen

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM300

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk bekas peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes