Saya bermula dengan JK1M dan telah terpilih untuk menjadi Team Leader bagi Jk1m 5 di Taman Aman, jk1m 7 dan jk1m 8 di kawasan Banting dan seterusnya JK1M 9 hingga Jk1M 11 di Putrajaya.

Saya akan menggunakan segala pengalaman dan pengetahuan yang saya ada untuk membantu anda semua kerana saya juga pernah berada di tempat anda..

Jom kita ringankan bumi dengan langkah kanan yang berani.. anda mahu mulakan jangan malu-malu.. saya sedia membantu.. anda pasti akan enjoy

14 Reviews for Reza

Wasilah salahuddin

1 Reviews

Enjoy bersama Coach Reza!!

5/ 5

Memulakan langkah berani saya yg pertama dengan berat 126kg bersama coach reza dari jk1m yg ke 9.. sikap coach yg xpernah berputus asa, bersemangat, memberi peluang kami mencuba sesuatu yg baru dan tidak pernah meninggalkan mana2 peserta dalam apa jua keadaan menambahkan keyakinan sy utk troskan misi fit & healthy…lepas 2 season bersama beliau 18kg dah berjaya dihapuskan.. jom sama2 troskan misi sihat & fit dgn coach reza !! 😍😍

Was this review ...?

Mieka

1 Reviews

Weightloss journey yang paling awesome

5/ 5

Dari 80kg (obese) sekarang 68kg. Perubahan yang tak mungkin terjadi tanpa motivasi dan sokongam berterusan dari team leader paling awesome Coach Reza. Membantu kami semua tanpa kenal jemu tanpa putus asa. Perjalanan masih jauh dan saya takkan teragak agak untuk masih berada dibawah bimbingan Coach Reza. Lets be fit, lets be awesome together.

Was this review ...?

nurhishamomar8446

1 Reviews

Hilang 35kg bersama coach reza

5/ 5

Saya bermula dgn berat 143kg. Siapa sangka dgn berkat tunjuk ajar coach reza, saya berjaya hilang 35kg tanpa saya sedar. Sikap mesra coach reza, menyebabkan saya selesa dan bersemangat utk teruskan usaha dalam cabaran kurus ini. Saya percaya dengan kepakaran coach reza, jom sama2 join coach reza dalam jk1m11!

Was this review ...?

myself.mieeyroll9378

1 Reviews

COACH yang SUPERB! OHSEM!

5/ 5

ALHAMDULILLAH… Sebelum bertentangan mata, gerun saja rasa hati nie bila tengok muka coach yang garang semacam tu kan. Tetapi, bila dah jumpa, baik rupanya coach nie. Haha. Itulah orang cakap “tak kenal maka tak cinta”. Seorang yang tegas dalam memantau perjalanan anak buahnya dalam misi mengurangkan berat bumi. Dalam masa yang sama, coach juga seorang yang happening. Tak lokek ilmu tentang diet dan workout. Sentiasa menjadi pendengar setia dan pemberi semangat yang tegar. Tidak pernah sekalipun coach akan marah jika anak buahnya tidak berjaya capai target atau misi yang diletakkan. Apa yang menarik mengenai coach, dia akan cakap “maafkan diri sendiri” dan tutup buku lama (mulakan balik dengan misi baru). Tak rugi join #teamreza, kerana anda sentiasa akan merasai kelainannya. Sambil kita workout, kita boleh bina keluarga baru. Jom SEMUA, kita daftar #rezalution putrajaya3. #ringankanbumi #botakisohsem #nyawareza. -MK-

Was this review ...?

aras.impiana71

1 Reviews

COACH REMY BOTAK OHSEM

5/ 5

Saya fully recommend!! Kepada anda semua yang ingin turunkan berat badan secara enjoy, happening & teamwork, Coach Reza adalah orangnya. Kami dah lalui nya… Putrajaya….jangan lepaskan peluang anda untuk merubah diri ke arah yang lebih sihat. Apa tunggu lagi….register cepat ya 🙂 ABU AMMAR

Was this review ...?

nursabila20

1 Reviews

hilang berat 30kg dengan coach reza

5/ 5

Alhamdulillah, masih teruskan journey ni dengan Coach Reza, tak sedar pun dah ‘TERHILANG’ 30kg dengan coach sebab saya sgt enjoy dengan program yang coach buat. semangat berkobar2 masih sama macam first time jumpa coach di JK9. sukar nk jelaskan ‘aura’ coach reza, kene join baru tahu.. 🙂

Was this review ...?

zakiah hamzah

5 Reviews

Tq coach, sy dah kecik!

5/ 5

Ucapan TQ sahaja mungkin x dpt nak balas kot jasa Coach Reza pada sy. Dgn bantuan, sokongan & tunjuk ajar dia, sy berjaya menjadi Naib Juara kawasan JK8 & Juara Dietfit 2.0! Sebab dia juga la, sy hilang lebih 15kg sepanjang JK8 & DF2.0. Tq, tq, tq coach reza! Sgt sporting & friendly. Workout 2jam kadang2 x terasa wei.. Memang happening je.. Sgt2 recommend la senang kata! X cuba x tau..

Was this review ...?

sidsyuhada48

2 Reviews

Nak Kawan Lama

5/ 5

Coach reza memang lain dari yg lain. Sangat dekat di hati setiap anak buah. Hilang rasa rendah diri saya bila join #teamreza. Setiap sesi training yg sangat2 fun. Rutin yg berbeza, tak pernah bosan. Saya sendiri rasa tak cukup lengkap kalau tak dapat datang walau 1 sesi. Terima kasih Coach Reza!!!

Was this review ...?

one86ezo10

5 Reviews

Friendly coach ever!

5/ 5

Walaupun muka Coach Reza garang, orangnya kelakar sebenarnya. Tak lokek ilmu. Tak kedekut kongsi pengalaman yang ada. Sebab tu tak terkejut pun bila #teamreza rapat sangat dengan beliau. Bila seorang coach sanggup luangkan masa untuk jawab semua persoalan anda tanpa sedikit pun mengeluh, percayalah, he is the one! Sukar dicari ganti. Oh ya, coach reza pun sangat komited dan tak berkira. Walaupun seorang je yang sudi nak turun training malam tu, beliau sanggup temankan dan buat sama2. Mana nak cari coach mcm ni?

Was this review ...?

slay_physio

2 Reviews

Motivator Terbaik. Friendly. Anak-anak buah suka

5/ 5

Satu yang saya perasan berkenaan Coach Reza is, dia sangat disukai oleh peserta dia. Bila saya selidik, apa yang saya pelajari beliau mmg sangat mengambil berat peserta-pesertanya. Sangat supportive. Selalu berikan motivasi. Maka tak hairan la, peserta beliau sangat attached dengan beliau. Kalau tengok team Putracyber beliau, mmg sangat happening. Macam family. Kudos to Coach Reza. Its good to learn something very important from him. Kalau anda ingin bertindak tapi risau, malu segan. Boleh cuba sertai #teamreza

Was this review ...?

atiqah.s150416

1 Reviews

Simply the best coach

5/ 5

Bukan loss kg semata2 tapi kurus sihat. Bukan routine yg sama shj tapi pelbagai aktiviti menarik yg kita semua tak akan bosan dlm masa yg sama loss kg & bertambah kwn2. Coach yg hebat, menghasilkan team yg hebat. Scara personalnya, sy tak rasa rugi langsung dr semua segi sbb masa yg coach luangkan pd peserta diisi dengan pelbagai nasihat & aktiviti tanpa jemu.

Was this review ...?

wasilahsalahuddin66

1 Reviews

Life change with an awesome coach

5/ 5

Looking back at the old me who hv no self confidence and who never enjoy workout. I used to believe that slimming product help but it DOESN’T. Until i meet coach reza who is Extreamly reliable no matter what,left no one behind. Never give up on us ,very motivating and encouraging. I owe u big one as u change my life to be better. Tq

Was this review ...?

Nur Sabila

1 Reviews

Botak is ohsem

5/ 5

Saat down, dia yang upkan Saat sedih, dia yang mengembirakan Saat kecewa, dia sedia menjadi pendengar Saat yang lain menghina, dia memuji Saat yang lain pandang rendah, dia sikit pun tak… Orang yang sentiasa percayakan setiap kekurangan kita adalah kekuatan kita yang sebenar Now, telah hilang 20kg bersama coach reza. I just can’t wait for next journey. Selagi tak berani mencuba, kita tak tahu.. just follow the flow. Dijamin, tak akan menyesal. #teamreza

Was this review ...?

ms.di9n33

8 Reviews

#NYAWAREZA

5/ 5

Seorang coach yang paling sempoi, kelakar tapi tegas dalam penurunan berat badan , Berjaya melahirkan peserta2 yang menjuarai kawasan (terutama dalam program dietfit). Seorang coach yg tidak lokek dengan ilmu & masa , sentiasa ada disamping peserta,tidak pernah membiarkan para peserta bersendirian dalam team, dan yang paling awesome adalah ,beliau sentiasa percaya pada kebolehan diri sendiri dlm setiap pesertanya! Yes! He’s the Man yg tidak mementingkan KEJUARAAN semata-mata, tetapi lebih kepada SELFBELIEF – EVERYONE CAN DO IT !

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM320

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk kanak2?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk bekas peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes