Untuk program JK1M11 ini, Shah Alam 1 akan mempunyai dua orang pembimbing iaitu dari Coach Dollah yang berlatar belakangkan “health and fitness” dan juga Syana merupakan bekas peserta JK1M yang telah berjaya menguruskan badan beliau.

Coach Dollah
Beliau merupakan seorang yang sangat berpengalaman dalam membantu menyelesaikan masalah berat badan. Tidak lokek dengan senyuman beliau juga sangat mesra dan mudah didekati. Coach sering mendengar setiap masalah atau keluhan peserta disamping memberi motivasi kepada peserta untuk terus berusaha dalam apa jua impian mereka.

– Diploma Pengajian Sukan
– Ijazah Sarjana Muda (kepujian) Pendidikan Jasmani dan Kesihatan
– Bekas fitness trainer di JATOMI FITNESS
– Team Leader kawasan Shah Alam 1 untuk JK1M7, JK1M8, JK1M9, Jk1m10 dan JK1M11
– Pembantu Team Leader kawasan Shah Alam 1 untuk JK1M4, JK1M5, JK1M6
– Fitness Coach untuk program Shah Alam SURVIVOR
– Frelance trainer

Syana
Nama diberi Syazana Hanapi. Seorang yang lemah lembut dan sangat ‘cool’.
Dengan mempunyai masalah berat badan pada masa silam, Syana lebih memahami tentang apa yang dirasai oleh mereka yang menghadapi masalah yang sama. Oleh itu dengan berbekalkan pengalaman dan ilmu yang ada, beliau tidak duduk diam dan ingin membantu anda yang mempunyai masalah lebihan berat badan.

– Peserta JK1M3
– Berjaya turunkan 8kg untuk 6 minggu
– Berat asal 80kg kini kekal 60kg seperti mana terget beliau
– Kreatif dalam masakan (menu sihat tetapi sedap)
– Team Leader JKIM7 dan JK1M8
– Berpengalaman membimbing peserta dalam perjalanan kurus

Dengan gabungan “fitness trainer” dan “success story” kawasan kami akan menjadi lebih produktif untuk membantu anda mencapai impian. Hal ini demikian kerana kami akan melihat dari setiap sudut demi mencapai cita-cita anda

 

Jadual Program

 6 minggu

Bermula 11/08 hingga 22/09

3 kali seminggu iaitu selasa, khamis dan sabtu.

selasa dan khamis di dewan melati atau melur sek7 jam 9 p.m

sabtu di sekitar kawasan shah alam jam 8.00am

Q Berapa kali seminggu?

Tiga kali perjumpaan
selasa, khamis dan sabtu

Q saya baru lagi dan tak pernah bersenam, sesuai ke untuk serta program ini?

sangat sesuai

Q umur saya atas 45 tahun, boleh join tak?

Boleh, fitness is for everybody

Q saya ada masalah sakit lutut, boleh join tak?

pertama sekali anda harus mengurangkan berat badan jika mempunyai masalah sakit lutut. ini bagi mengurangkan tekanan pada lutut.

jika tiada halangan dari doktor, you are most welcome to join us.

5 Reviews for Coach Dollah & Syana

j.nurul10

1 Reviews

The Greatest Decision

5/ 5

Januari 2018. Adalah titik tolak permulaan untuk betul-betul merubah diri. Known myself as a YOYO Dieter, saya join group JK1M10. Setelah cubaan untuk mengajak kawan sepejabat tidak berjaya, saya kentalkan hati untuk join je group coach Dollah tanpa mengenali sesiapa pon masa tu… and the rest are history…gittewwwww.. Alhamdulillah dah berjaya turunkan berat sebanyak 15 kg sejak Januari 2018, dan perjuangan masih diteruskan.. Now i know my weakness, my habit and myself well..banyak sangat benda belajar dari Coach Dollah..pendek kata kalau betul nak kurus kena dengar cakap coach dan cuba jadi ‘ istiqomah’ sebaik mungkin… eh, korang, meh la join..open your mind, open your heart.. trust me, he know better about fitness ..sebab tu kita panggil dia COACH #jomkurusbersama-sama #shahalam1 #weareawesome #wearefamily

Was this review ...?

adibahmokles67

1 Reviews

Recommended!

5/ 5

I would recommend Coach Dollah to be your trainer as he is very patient and persistent in giving guidance. I lost 12kg thus far since I first joined JK1M 10 in January 2018. Would definitely continue his fun (but sweaty) training sessions!

Was this review ...?

zuratulainzainol32

1 Reviews

THE BEST COACH ONE COULD ASK FOR

5/ 5

COACH DOLLAH IS DEFINITELY THE BEST COACH ONE COULD EVER ASK FOR. HIS CLASS IS VERY FUN & YOU WOULD EASILY LOSS 10KG IF YOU STRICTLY LISTEN TO HIM (JANGAN DERHAKA). EVEN THOUGH I LIVE IN KL AND I HAVE TO TRAVEL QUITE FAR EVERY WEEK JUST TO ATTEND THE CLASSES, I DON’T MIND BECAUSE I REALLY REALLY LOVE HIS CLASS AND NEVER THOUGHT OF CHANGING MY COACH. COACH DOLLAH IS THE BEST!

Was this review ...?

akmal.acc8725

1 Reviews

Nasty yet sweet coach! ??

5/ 5

He never give up on us. This is my 3rd JK season with him. He has helped me to achieved my lightest weight so far in 11 years. Now i can get attire off the shelves easily… Thanks coach! Both of u!

Was this review ...?

mega_amlubaby5

1 Reviews

Awesome coach

5/ 5

Very good at guiding and understanding each and everyone of us in our team. Would like to join him again

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM 300

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk bekas peserta?:Yes
  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:Yes