Checkout Coach Atikah Watch Video

Team Leader Atikah merupakan hasil kejayaan daripada Program Jom Kurus 1 Malaysia dan merupakan seorang peserta JK1M6 bersama Coach Elly. Coach Elly banyak membimbing dan memberikan ilmu kepada Atikah. Malah Coach Elly tidak pernah berputus asa walaupun pelbagai rintangan yang melanda. Atikah atau dikenali sebagai Cik Tika telah berjaya mengurangkan berat badan sebanyak 74.kg semasa bersama JK1M6 bersama Coach Elly. Dalam jangka masa hampir 2 tahun, Atikah Berjaya mengurangkan berat badan hampir 25 kg. Disiplin dan komitmen sangat memainkan peranan dan membantu Atikah untuk terus menjalani life style yang sihat. Atikah mahu berkongsi ilmu serta pengetahuan yang didapati sepanjang JK1M6 untuk dikongsikan bersama-sama ANDA yang memerlukan guide dan support.

Sepanjang JK1M9, Atikah sangat menitikberatkan:

  1. Disiplin
  2. Komitmen
  3. Family Bonding
  4. Happy and fun environment
  5. Support group

Banyak perkara yang perlu dititikberatkan untuk mengubah diri anda menjadi yang lebih sihat. Pelbagai tips, mengenai pemakanan dan senaman diberikan sepanjang perjalanan di JK1M9. Motivasi dan semangat yang tinggi akan memberikan ANDA impak yang positif dan mengubah hidup anda 100%.

Profil Atikah boleh dirujuk melalui akaun Facebook Nur Atikah Norazam dan Instagram @ciktikagorgeous. Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk menjadi sebahagian daripada sejarah dan berkongsi momen indah anda bersama warga JK1M9.

ANTARA KEJAYAAN ATIKAH MEMBANTU DAN BERKONGSI ILMU DAN PENGETAHUAN HASIL JK1M:

Nur Hafizah, Penang

Atikah berjaya membantu dan berkongsi ilmu dengan Hafizah, 26. Hafizah berjaya mengurangkan berat badan 19.2kg dan berat terkini 52 kg. Hafizah mempunyai matlamat yang sama seperti Atikah yang mahukan kenikmatan dalam kehidupan dan menjadi lebih sihat.

Nur Liyana Ridzwan

Bukan itu saja, Atikah juga berjaya memberikan ilmu, semangat dan motivasi kepada Liyana 26 tahun yang merupakan pasangan dalam JK1M6. Liyana berjaya mendapatkan berat badan ideal dan tampak lebih sihat daripada sebelumnya walaupun berat badan tidak tergolong dalam golongan obes. Bagi Liyana, semangat dan keyakinan penting untuk mencapai apa yang diidamkan.

HASIL DARIPADA JK1M9 ATIKAH BERJAYA MENGURANGKAN MAJORITI BERAT PESERTA DIBAWAHNYA SEBANYAK 5 KG SEHINGGA 12.1 KG.

Antara Success Story Team Sungai Ara:

  1. Nurul Suhada (PEMENANG TEMPAT PERTAMA). Penurunan sebanyak 12  kg
  1. Nur Afini (PEMENANG TEMPAT KEDUA). Penurunan sebanyak 10.5 kg
  1. Suzana ( PEMENANG TEMPAT KETIGA). Penuruan sebanyak 10.2 kg
  1. Norliza Raba-e. Penurunan sebanyak 12.2 kg
  1. Halimatun Sadiah Ghazali. Penuruan sebanyak 10.3 kg
  1. Ayda Fatahiyah. Penurunan sebanyak 9.3 kg
  1. Wan Yusliana. Penurunan sebanyak 7.2 kg
  1. Wan Anis. Penurunan sebanyak 7.0 kg
  1. Maznah Othman. Penurunan 7.1 kg
  1. Rohayati Hashim. Penurunan sebanyak 5.6 kg

Puan Maznah dan Puan Rohayati merupakan 50’s series tapi masih aktif dan mampu untuk ubah gaya hidup dan kekal sihat. ANDA pula bagaimana?

DENGAN MENYERTAI TEAM SUNGAI ARA ANDA DAPAT:

  • Online Coaching
  • Senaman yang mudah dan simple
  • One to one bersama ANDA
  • Meal Plan sepanjang JK1M
  • Group Support
  • Pemantauan daripada segi pemakanan setiap hari
  • Family Bonding

Jom sertai Atikah! Atikah mencari anda yang memiliki ciri-ciri:

  • SEMANGAT YANG KENTAL
  • MOTIVASI YANG TINGGI
  • TEAM WORK YANG TINGGI
  • MAHUKAN PENGALAMAN BERKALI-KALI SEUMUR HIDUP, DENGAN PELBAGAI AKTIVITI

Whatsapp: 0175014961

13 Reviews for Coach Atikah

afams8333

1 Reviews

Ilmu yang bermakna

5/ 5

Banyak ilmu yang saya dapat semasa training dibawah Coach Atikah. Dari ilmu pemakanan sihat, pengurusan diet yang betul, tips senaman untuk setiap anggota badan hinggalah aktiviti-aktiviti yang menarik dan sesuai untuk orang macam saya . Beliau komited dalam setiap latihan untuk saya dan peserta dibawah team beliau. Seorang yg dedikasi, sentiasa memberi sokongan dan semangat menyebabkan hilang rasa putus asa dan sentiasa bersemangat untuk kekal cara hidup sihat

Was this review ...?

halimatunsadiahghazali8111

1 Reviews

Successful Coaches Are Visionaries?

Working with a weight loss program was the best investment I ever made. Having Coach Atikah as as coach was just the icing on the cake?..I am so lucky to have a coach who inspires me everyday to be better than the day before. I honestly dont know what i would have achived without you in my life.Althoug the workouts U create can be hard for me to get through, they’ve help me improve my mind n body. You are an incredible trainer and I’m so grateful for your work. I hope I can inspire future champions as u have inspired me all these..U are awesome..N for sure will choose u again for JK1M10. For new members..pls come n join us ..u wont never regret ?Thanks Coach❤️

Was this review ...?

noraliza.rabae8643

1 Reviews

AWESOME & PASSIONATE COACH

5/ 5

I have lost 12KG since starting program! I am so excited. I’ve had fun buying smaller sizes of clothing. I have seen great success going through JOMKURUS program. Coach Atikah taught me that the only way to lose weight was to eat proper nutrition and exercise. I learned so much from her. If I “fell down” she was there to help me get up. Thumbs Up to your coach.

Was this review ...?

aisyah943

1 Reviews

Coach yng Terbaik!!!

5/ 5

Coach tika sangat 2 membantu saya untuk menurunkn berat badan …beliau merupakan coach yang tak kenal erti putus asa untuk menarik minat saya untuk bersenam…tak dinafikan Coach tikah kadangkala tegas utk kebaikan saya dengan masa yg dihadkan mngikut kemampuan…pelbagai perkongsian ilmu untuk pemakanan sihat ..Siapa yang belajar dgn coach tika confirm tak rugi.. rebut ilmu yg coach tika bagi..ganbatte!!

Was this review ...?

nazihanazri9418

1 Reviews

Passionate coach??

5/ 5

Seorang coach yang sangat passionate. Tak rugi mencuba. Banyak tips tips yang selalu diturunkan untuk dikongsi bersama. If you dont try, you will never know.

Was this review ...?

nur_ena9151

1 Reviews

JK1M TITIK PERMULAAN UNTUK PERUBAHAN

5/ 5

Program JK1M merupakan titik permulaan proses penurunan berat badan saya dan secara jujurnya kini saya menjalani hidup yang lebih sihat. Saya yakin Coach Tkah mampu membantu anda yang inginkan perubahan kerana beliau sendiri melalui fasa perubahan tersebut. Yang paling penting adalah anda sentiasa konsisten dan tidak putus asa. No pain no gain!

Was this review ...?

nurafini_norazam46

1 Reviews

Awesome Experience with Great Motivation

5/ 5

It’s very good to join under her.. She always encourage me and give motivation to lose weight.. Always give many tips about how to eat clean… Thank you so much ?

Was this review ...?

hafizah_m.noor59

1 Reviews

Awesome experience with a good motivation

5/ 5

It very good to join under her. I’m have a good exeprience to loose weight with her. She guide me from A-Z and she always give a good motivation and always encourge to achieve target. It was my awesome experience ever.

Was this review ...?

abdulhafizsoe768

1 Reviews

PERKONGSIAN YANG BAGUS

5/ 5

Banyak memberikan tips gaya pemakanan yang baik/sihat/ betul. Selain tu, maklumat lain berkaitan tentang penurunan berat badan juga banyak dikongsikan. Diharapkan perkongsian ini dapat diperluaskan untuk membantu rakyat malaysia yang lain bagi mengurangkan masalah berat badan. TQSM TIKAH..

Was this review ...?

syahminazri77

2 Reviews

BANYAK TIPS BERGUNA YANG BARU TAHU!

5/ 5

Suka perkongsian tips & maklumat berkaitan untuk rutin harian & pemakanan yang membantu menurunkan berat badan dengan lebih berkesan. Belum kira bab senaman & lain2 lagi. Satu bonus untuk mereka yang mahukan badan ideal dan gaya hidup lebih sihat. Salute sis!

Was this review ...?

syahminazri77

2 Reviews

BANYAK TIPS BERGUNA YANG BARU TAHU!

3/ 5

Suka perkongsian tips & maklumat berkaitan untuk rutin harian & pemakanan yang membantu menurunkan berat badan dengan lebih berkesan. Belum kira bab senaman & lain2 lagi. Satu bonus untuk mereka yang mahukan badan ideal dan gaya hidup lebih sihat. Salute sis!

Was this review ...?

nursyazwanihanafi49

1 Reviews

Great experience and You won' Regret!

5/ 5

Pengalaman yang sangat-sangat berbaloi! Berpeluang utk join program ni under Atikah. Memang sangat2 best. Banyak tips pemakanan & cara exercise yg betul Sis Atikah ni kongsi. Hasilnya pun sangat2 berbaloi. Jom amal cara hidup yg sihat ????

Was this review ...?

wannurulliyana12

1 Reviews

Pengalaman yang sangat gempak dan bermakna bagi saya

5/ 5

Best giler siapa yang join jom kurus ni. Korang mesti puas hati dengan result yang sangat awesome. Yang penting kena konsisten dan tak putus asa ok? Gudluck! ?

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

  • Price Range RM300

Claim This Listing

Additional Details

  • Sesuai untuk umur 50+?:Yes
  • Sesuai untuk beginners?:Yes
  • Sesuai untuk bekas peserta?:Yes
  • Sesuai Untuk BMI >40?:Yes
  • Sesuai untuk kanak2?:Yes